Alles wat je moet weten over jouw tickets.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar support@djebber.nl.

Wat is Djebber?

Djebber is een nieuw platform waarop tickets voor cabaretvoorstellingen verkocht worden. Het gaat om beveiligde smarttickets die gekoppeld worden aan het mobiele telefoonnummer van bezoekers. Djebber is een samenwerking van impresariaat De Keet BV en GUTS Tickets, en maakt gebruik van het GET protocol.

Hoe werkt Djebber?

Alle tickets van Djebber zijn beveiligd tegen ongewenste doorverkoop en fraude. Het is bij Djebber dus niet mogelijk dat een handelaar alle tickets opkoopt, en deze elders op het internet voor een veel hoger bedrag aanbiedt. Zo zorgen we ervoor dat je als fan altijd een eerlijke prijs betaalt voor het evenement waar je heen gaat en weet je zeker dat je binnenkomt.

Hoe dan?

Toegangskaarten die via Djebber worden verkocht, worden geregistreerd in de blockchain en gekoppeld aan de smartphones van bezoekers. Dit maakt fraude technisch gezien praktisch onmogelijk.

Hoe werkt de placering bij Djebber?

Djebber werkt net even anders! Bij ons kies je geen stoel, maar enkel een sectie in de zaal. Uiterlijk 24 uur voor het evenement worden de stoelen automatisch aan alle bezoekers toegewezen.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met het moment van verkoop. We werken op deze manier om de zaal optimaal te vullen, en iedereen samen te kunnen laten genieten van de show. Ook mensen die niet in 1x alle tickets kopen.

De tickets die in dezelfde sectie op hetzelfde telefoonnummer zijn gekocht, worden zoveel mogelijk bij elkaar geplaatst.

Als de zaalindeling definitief is, word je via een e-mail op de hoogte gebracht van je zitplaatsen. Tevens zullen de rij- en stoelnummers zichtbaar worden op de tickets op je telefoon.

Heb je (om bijvoorbeeld medische redenen) speciale wensen met betrekking tot je plaats in de zaal? Neem dan even contact met ons op via support@djebber.nl.

Ook als je tickets op verschillende telefoonnummers hebt gekocht en graag bij elkaar wilt zitten kun je contact met ons opnemen via support@djebber.nl. Wij kunnen jullie orders groeperen. Houd er rekening mee dat jullie tickets wel in dezelfde sectie moeten zitten.

Hoe maak ik een account bij jullie aan?

De tickets van Djebber zijn gekoppeld aan telefoonnummers. Inloggen doe je dus met je mobiele telefoon! Je hoeft geen wachtwoord in te stellen. Elke keer als je in wilt loggen ontvang je van ons per SMS een 4-cijferige code die toegang geeft tot jouw account.

Als je de eerste keer inlogt met je 06-nummer vul je eenmalig je gegevens in. Zodra je deze opslaat, is je account aangemaakt.

Ik heb geen smartphone. Kan ik wel tickets kopen?

Ook zonder smartphone kan je tickets kopen! Dat gaat dan via de computer en een (mobiele) telefoon. Zolang je de mogelijkheid hebt om een SMS te ontvangen zit je goed. Om een account aan te maken of in te loggen ontvang je namelijk een verificatiecode per SMS.

Tickets laten scannen

Meld je voor het evenement bij de kassa van de locatie. Op vertoon van je legitimatie kunnen we je daar toegang geven.

Waar kan ik mijn tickets vinden?

Je tickets staan in je account. Dit is trouwens ook de enige plek waar ze bewaard worden. Het is niet mogelijk om de tickets te downloaden, op te slaan of te printen.

Het makkelijkste is om je tickets te bekijken via onze app. Hier kan je de tickets bekijken, gebruiken, delen met vrienden en je tickets verkopen als je er toch niet heen kunt.

De app is beschikbaar voor Android en iOS.

Let op: De tickets zijn enkel zichtbaar als je inlogt met het telefoonnummer dat je hebt gebruikt om de tickets te kopen. Deze vind je terug in je bevestigingsmail.

Heb je betaald en kan je geen tickets vinden? Neem dan contact met ons op.

Kan ik de tickets delen of cadeau doen?

Je kunt direct na aanschaf jouw gekochte tickets delen via onze app (op je telefoon/tablet).

- Zowel de gever als de ontvanger hebben de Djebber App nodig. Download hem hier voor iPhone, en hier voor Android toestellen.

- Ga naar elkaar toe om de tickets te delen. Je moet namelijk live met de ene telefoon een code van de andere telefoon scannen.

De gever:

- Open de Djebber App.

- Selecteer het event waar je tickets voor wilt delen.

- Klik onderin op 'Nodig een vriend uit'.

De ontvanger:

- Open de Djebber App.

- klik op 'Uitgenodigd door een vriend? Scan de QR-code'.

- Scan de speciale QR-code van de gever voor het ontvangen van jouw tickets.

Jullie zitten nu samen in een groep. Jullie kunnen allebei de tickets inzien, gebruiken en te koop zetten.

Is er een wachtlijst?

Voor uitverkochte evenementen worden er nog wel eens tickets aangeboden door bezoekers die onverhoopt toch verhinderd zijn. Als er nog tickets beschikbaar komen zullen deze via onze Ticketmarkt worden aangeboden. De Ticketmarkt kan je vinden via de reguliere shop. We snappen dat het makkelijk zou zijn als je op de hoogte zou kunnen worden gehouden van de beschikbaarheid. Maar we maken geen gebruik van een wachtlijst. Dit komt omdat het gaat om vele geïnteresseerden en maar enkele tickets.

Wat als ik verhinderd ben?

Als je verhinderd bent kan je jouw tickets verkopen via onze app (op je telefoon/tablet). Heb je de app nog niet? Download hem hier voor iPhone, en hier voor Android toestellen.

- Selecteer het event waar je tickets voor wilt verkopen.

- Klik het tickettype aan dat je in de verkoop wilt zetten. De tickets zijn gegroepeerd per tickettypes.

- Als je op het tickettype hebt geklikt zie je alle tickets die je hebt van dit type. Je kunt per ticket op 'verkoop' klikken.

- Als je al je tickets wilt verkopen, moet je deze allemaal apart in de verkoop zetten.

- Deel de link naar jouw tickets met vrienden / familie / online, zodat je tickets sneller verkocht worden!

Zodra je ticket verkocht is, is deze niet meer voor jou toegankelijk. Je krijgt het aankoopbedrag minus eventuele servicekosten terug.