Alles wat je moet weten over de inschrijving en loting van tickets.

Hieronder vind je alle informatie die je moet weten om te kunnen deelnemen aan de loting voor tickets voor 'Net Alsof' van Jochem Myjer.

Waarom moet ik me inschrijven en kan ik niet meteen tickets kopen?

De laatste verkopen hebben ons geleerd dat enorm veel fans naar de shows van Jochem willen komen kijken. Omdat er maar beperkt plaatsen zijn en we iedereen graag een eerlijke kans willen geven, werken we nu met een inschrijving en een loting. Op deze manier kunnen wij een betere ervaring en stabielere service garanderen en voorkomen we dat je uren nodeloos in een (digitale) wachtrij staat.

Je kan je gedurende twee dagen inschrijven, namelijk op maandag 3 juni en op dinsdag 4 juni. Het maakt niet uit wanneer je je precies inschrijft als je het maar gedurende deze twee dagen doet! Iedereen maakt evenveel kans. Je kan het formulier dus rustig invullen.

Op dinsdag 4 juni om 23:59 uur sluit de mogelijkheid tot inschrijving.

Op maandag 10 juni informeren we je via de e-mail. Voeg support@djebber.nl alvast toe aan je contacten, zodat we niet in je spambox belanden!

Wanneer kan ik me inschrijven?

Je kan je gedurende twee dagen inschrijven, namelijk op maandag 3 juni en op dinsdag 4 juni. Het maakt niet uit wanneer je je precies inschrijft als je het maar gedurende deze twee dagen doet! Iedereen maakt evenveel kans. Je kan het formulier dus rustig invullen.

Op dinsdag 4 juni om 23:59 uur sluit de mogelijkheid tot inschrijving.


Op maandag 10 juni informeren we je via de e-mail. Voeg support@djebber.nl alvast toe aan je contacten, zodat we niet in je spambox belanden!

Via welke link kan ik mij inschrijven?

Inschrijven kan uitsluitend via het speciale digitale formulier dat door deelnemende theaters zelf wordt verspreid. Als je geen link hebt ontvangen, neem dan contact op met jouw theater.

Wie kunnen zich inschrijven?

Vrienden van het theater die een link hebben ontvangen en in bezit zijn van een Nederlands of Belgisch telefoonnummer* kunnen zich inschrijven.

Let op: Wij adviseren om niet met kinderen onder de 12 jaar naar de voorstelling van Jochem te gaan. Ervaring leert ons dat het teveel vraagt van hun concentratie en aandacht op een moment dat veel kinderen al moe zijn en normaal gesproken naar bed gaan.


* Gebruik voor het inschrijfformulier het telefoonnummer dat je ook gaat gebruiken voor de aanschaf van de tickets. Tickets die met een telefoonnummer zijn gekocht dat niet in dit formulier is geregistreerd, worden geannuleerd.

Welke gegevens vul ik in op het formulier?

We vragen je op het formulier naar je naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer. Als je wordt ingeloot kan je alleen de tickets kopen met het mobiele telefoonnummer* dat je hebt opgegeven. Controleer het dus goed op typefouten.

Verder vragen we naar je woonplaats en hoeveel tickets je zou willen aanschaffen. Je kunt je, afhankelijk van het theater, voor maximaal 4 of 6 tickets inschrijven. Dit maximum aantal staat op het inschrijfformulier aangegeven.


*We vragen je een telefoonnummer in te vullen met gebruik van een landcode. Nederlandse mobiele nummers beginnen met +316. Belgische nummers beginnen met +324
Als je 06-nummer 06-12345678 is, vul je op het formulier het volgende in: +31612345678.

Gebruik voor dit formulier het telefoonnummer dat je ook gaat gebruiken voor de aanschaf van de tickets. Tickets die met een telefoonnummer zijn gekocht dat niet in dit formulier is geregistreerd, worden geannuleerd.

Kan ik mij ook inschrijven voor rolstoeltickets?

Jazeker! Voor bezoekers die rolstoelgebonden zijn is dezelfde werkwijze van toepassing.
Bij je inschrijfformulier geef je aan hoeveel tickets je zou willen bestellen en hoeveel van deze tickets een rolstoelplaats moeten zijn.

Je kan je gedurende twee dagen inschrijven, namelijk op maandag 3 juni en op dinsdag 4 juni. Het maakt niet uit wanneer je je precies inschrijft als je het maar gedurende deze twee dagen doet! Iedereen maakt evenveel kans. Je kan het formulier dus rustig invullen.

Op dinsdag 4 juni om 23:59 uur sluit de mogelijkheid tot inschrijving.

Op maandag 10 juni informeren we je via de e-mail. Voeg support@djebber.nl alvast toe aan je contacten, zodat we niet in je spambox belanden!

Wat kosten de tickets?

De kosten van de tickets variëren van €16,50 tot €45,00 per stuk inclusief servicekosten.

Je kunt niet van tevoren aangeven welke rang je wilt kopen. Als je wordt ingeloot krijg je op maandag 10 juni een unieke link toegestuurd. Je hebt t/m dinsdag 12 juni 23.59 uur de tijd om via jouw unieke link de tickets aan te schaffen. Op dat moment kun je, afhankelijk van beschikbaarheid, kiezen voor welke rang je tickets wilt kopen.

Je kunt de tickets afrekenen met iDeal of Bancontact.

Hoeveel tickets kan ik kopen?

Hoeveel tickets je kunt bestellen verschilt per theater. Voor de meeste locaties geldt een maximum van 4 tickets per persoon. Het Nieuwe Luxor is een uitzondering, waar een maximum van 6 tickets geldt.

Bij het inschrijven geef je aan hoeveel tickets je wilt kopen. Als je wordt ingeloot, kun je het aantal tickets bestellen dat je op het formulier hebt aangegeven.

Kan ik tijdens de inschrijving stoelen kiezen?

Je kunt bij de inschrijving geen stoelen kiezen. Je geeft in het formulier enkel aan hoeveel tickets je wilt kopen.

Op dat moment dat je bent ingeloot kan je je tickets kopen in de rang/sectie naar keuze, afhankelijk van beschikbaarheid. Bij Djebber kies je geen stoel, maar een sectie in de zaal. Uiterlijk 24 uur voor het evenement worden de stoelen automatisch aan alle bezoekers toegewezen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met het moment van verkoop.

We werken op deze manier om de zaal optimaal te vullen, en iedereen samen te kunnen laten genieten van de show. Ook mensen die niet in één keer alle tickets kopen.
De tickets die in dezelfde sectie op hetzelfde telefoonnummer zijn gekocht, worden zoveel mogelijk bij elkaar geplaatst.

Als de zaalindeling definitief is, word je via een e-mail op de hoogte gebracht van je zitplaatsen. Tevens zullen de rij- en stoelnummers zichtbaar worden op de tickets op je telefoon.

Als je bent ingeloot en je tickets hebt gekocht en je hebt (om bijvoorbeeld medische redenen) speciale wensen met betrekking tot je plaats in de zaal? Neem dan even contact met ons op via support@djebber.nl.

Ook als je tickets op verschillende telefoonnummers hebt gekocht en graag bij elkaar wilt zitten kun je contact met ons opnemen via support@djebber.nl. Wij kunnen jullie orders groeperen. Houd er rekening mee dat jullie tickets wel in dezelfde rang/sectie moeten zitten.

Waarom moet ik bij het invullen van het formulier een voorstellingsdatum kiezen?

Je loot maar voor één datum mee.

Na het sluiten van de inschrijvingen (dinsdag 4 juni om 23:59 uur) worden de inschrijvingen gecontroleerd op gegevens. Foutieve inschrijvingen, zoals ongeldige telefoonnummers, worden verwijderd. Daarnaast wordt de lijst gecontroleerd op dubbele inschrijvingen.

We zorgen er zodoende voor dat iedereen maar één keer mee kan doen in de loting: Wel zo eerlijk!

Krijg ik een bevestiging als mijn inschrijving gelukt is?

Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving per e-mail. Deze wordt verzonden naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven in het formulier. Controleer deze dus goed op spelfouten voordat je je inschrijving verstuurt.

Ik heb een fout gemaakt in het formulier, kan ik deze aanpassen?

De antwoorden op het formulier zijn na versturen niet door jezelf aan te passen. Zolang de inschrijving open is kan je een nieuw formulier invullen en een verzoek tot verwijdering van het foutieve formulier indienen via support@djebber.nl.

Is de inschrijving al gesloten? Helaas, dan kunnen er geen wijzigingen meer gedaan worden. De loting zal dan helaas plaatsvinden met foutieve informatie.

Wanneer hoor ik of ik ben ingeloot?

Op maandag 10 juni krijg je bericht via de e-mail. Voeg support@djebber.nl alvast toe aan je contacten, zodat we niet in je spambox belanden!

Hoe werkt de loting?

Na het sluiten van de inschrijvingen (dinsdag 4 juni om 23:59 uur) worden de inschrijvingen gecontroleerd op gegevens. Foutieve inschrijvingen, zoals ongeldige telefoonnummers, worden verwijderd. Daarnaast wordt de lijst gecontroleerd op dubbele inschrijvingen. We zorgen ervoor dat iedereen maar één keer meedoet bij de loting: Wel zo eerlijk!

Daarna wordt de lijst met inschrijvingen middels een speciale tool in een willekeurige volgorde gezet. Iedereen die bovenaan de lijst eindigt is ingeloot en krijgt vanaf 10 juni de mogelijkheid om tickets aan te schaffen.

Er kan geen invloed worden uitgeoefend op de uitkomst van de loting.

Wat gebeurt er als ik ben ingeloot?

Op maandag 10 juni informeren we je op het e-mailadres wat je hebt opgegeven in het formulier. Als je bent ingeloot kan je je tickets gaan aanschaffen. Gefeliciteerd!

In de e-mail die je op maandag 10 juni ontvangt staat een unieke link. Je hebt t/m dinsdag 11 juni 23:59 uur de tijd om via jouw unieke link de tickets aan te schaffen. Op dat moment kun je, afhankelijk van beschikbaarheid kiezen voor welke rang je tickets wilt kopen.

Je kunt betalen met iDeal of Bancontact.

Vul bij het kopen van de tickets het telefoonnummer en e-mailadres in die je ook op het formulier hebt ingevuld. Tickets die met andere gegevens worden gekocht worden geannuleerd.

Op dinsdag 11 juni om 23:59 uur verloopt de link en kan je geen kaarten meer kopen. We kunnen geen tickets vasthouden. Houd je inbox dus goed in de gaten op maandag 10 juni. Voeg support@djebber.nl alvast toe aan je contacten, zodat we niet in je spambox belanden.

Wat als ik ben uitgeloot?

Helaas, je ontvangt op maandag 10 juni een e-mail waarin we je op de hoogte brengen.

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige verkopen van Jochem Myjer? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief via de website van De Keet.

Ik ben ingeloot maar ik kan toch niet, kan ik ruilen?

Helaas, als je bent verhinderd kan je niet van datum of locatie ruilen.
Als je na de loting je tickets hebt gekocht en hier geen gebruik van kan maken, kan je ze te koop aanbieden via de Djebber app. Hoe dat moet lees je hier onder het kopje "Wat als ik verhinderd ben?"

Pas als de loting volledig voorbij is, is het mogelijk je kaarten te koop aan te bieden.

Heb je na het lezen van deze FAQ nog steeds vragen, kijk dan bij onze algemene FAQ.
Vind je ook daar je antwoord niet? Neem dan contact met ons op via support@djebber.nl.